Keresés ebben a blogban

Angyaljárás sorozat I-III. / Karen Kingsbury

A New York Times bestseller szerzője, Karen Kingsbury (A Megváltás sorozat, az Ideje a táncnak, az
Ideje az ölelésnek és sok más - hatalmas olvasótáborral rendelkező - romantikus regény írója) újabb lenyűgöző darabbal ajándékoz meg minket. Szerethető szereplők, lebilincselő történetvezetés és szívszorító pillanatok teszik izgalmassá a cselekményt.

1. köt.
Az Angyaljárás sorozat első kötete az újrakezdésről, a második esélyről szól. A sportcsillag Tyler Ames-nek a baseball karrierjét derékba törő sérülése után mindössze egy cél lebeg a szeme előtt: visszakapni a korábbi életét. Ám arra kell rádöbbennie, hogy a sikerhez vezető úton mindenkit elveszített, akit szeretett és valóban fontos volt számára - beleértve egyetlen igaz szerelmét is.
Tyler egy idősek otthonában kap munkát, ahol egy Alzheimer-kórban szenvedő öreg hölgy lesz a barátja, aki a legnagyobb megdöbbenésére tudja a válaszokat az őt nyugodni nem hagyó kérdésekre...

2. köt.
New York Times bestseller listavezető, Karen Kingsbury tollából megérkezett az Angyaljárás-sorozat második kötete, amely Isteni beavatkozásról, az élet megpróbáltatásairól és győzelmeiről szól egy olyan nő drámai történetén keresztül, aki kétségbeesetten próbál rálelni élete mélyebb értelmére.

Mary Catherine kényelmes otthonban nőtt fel, és semmiben sem szenvedett hiányt. Bár szerette jómódú szüleit, életmódjuk sosem volt vonzó számára. A jótékonykodáson keresztül akar értelmet adni az életének, s így önmagából ad, de a szívét sosem adja oda senkinek.
A történet idején Los Angelesben él szobatársával, Samivel, és a helyi ifjúsági központban vállal önkéntes munkát Tyler Ames baseballedzővel, és az LA Dodgers dobójátékosával, Marcus Dillingerrel együtt. Bár az a szándéka, hogy egyedülálló marad, mégis azon kapja magát, hogy közelebb kerül Marcushoz, s bimbózó románcuk olyan izgalmas élettel ajándékozza meg, amelyről álmodni sem mert. Legalábbis addig, amíg orvosa nem közli vele a lesújtó hírt, mely megváltoztatja a jövőjét, és arra kényszeríti, hogy elhamarkodott döntést hozzon.

A Délibáb-kergetők inspiráló, megindító történet egy nő lelkének vágyódásairól, s azokról az áldozatokról, amelyeket gyógyulása érdekében hajlandó hozni.

 3. köt.
AZ ORVOS TANÁCSA, és az elkerülhetetlen szívátültetés ellenére Mary Catherine Ugandába költözik, hogy az ottani új árvaházban dolgozzon. Bármennyi ideje van is hátra, azt úgy akarja eltölteni, hogy gyerekeken segíthessen. Különösen azért, mert neki már nem lehet saját gyermeke. Az egyetlen gondot a profi ligában játszó Marcus Dillinger jelenti, akibe sosem állt szándékában beleszeretni. Egészségi állapotának súlyosságáról sem Marcus, sem Mary Catherine többi barátja - Tyler Ames és Sami Dawson - nem szerezhet tudomást. Hacsak egy Angyaljárás-csapat meg nem valósítja a lehetetlent.
Mindeközben Marcus a lelke mélyén meg van győződve arról, hogy Mary Catherine-nel valami nincs rendben. Hónapok óta tartó hallgatás után, egy égi időzítéssel kézhez kapott levelet követően elkeseredett élet-halál küldetésre indul. Sami és Tyler esküvői készülődésének kellős közepén pedig olyan megdöbbentő hírt kapnak, amely mindannyiuk terveit megváltoztatja. Ugyanakkor a közöttük tevékenykedő angyalok azzal a nagyon is valóságos eshetőséggel néznek szembe, hogy nem minden küldetés vihető sikerre.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése